Zborovanje SIH-a 2019

Savez izviđača Hrvatske organizira tradicionalno 13. Zborovanje Saveza izviđača Hrvatske koje će se održati u Osijeku u vremenskom periodu od 18.05.-19.05.2019. (subota i nedjelja). Izvršni organizator Zborovanja je Izviđački klub „Javor“ iz Osijeka. Na zborovanju će kao i proteklih godina sudjelovati i članovi našeg Odreda. Samo Zborovanje okupit će više od tisuću izviđača iz cijele Hrvatske, a tijekom dva dana bit će organizirani mnogi zanimljivi sadržaji za najmlađe članove te za one nešto starije (Državna izviđačka olimpijada, Izviđački olimpijski višeboj, sportska natjecanja, posjeti muzejima, radionice i dr.).

Subvencionirana participacija za odlazak na Zborovanje za članove Odreda izviđača „Sirius“ je 200 kn. Način plaćanja je takav da se najmanje 100 kn uplaćuje na žiro račun Odreda izviđača „SIRIUS“, IBAN: HR3225030071100011644 uz napomenu „Zborovanje 2019 – ime djeteta“ najkasnije do 12.04.2019. god., a preostalih 100 kn uplaćuje se također na žiro račun Odreda do dana polaska. Moguće su uplate i u cijelosti do 12.04.2019. god. S obzirom da smo ograničeni kapacitetom autobusa (51 mjesto) prijave se zaprimaju do popunjenja istog. U participaciju je uključen prijevoz iznajmljenim autobusom od Čakovca i Varaždina do Osijeka i natrag, prehrana za oba dana (od ručka u subotu do ručka u nedjelju) te troškovi programa. Participacija je snižena jer dio troškova putovanja sufinancira naš Odred putem projekata i članarine. Na Zborovanju SIH-a mogu sudjelovati samo članovi koji su platili cijelu članarinu za 2019. godinu. Ako imate nedoumice oko plaćanja članarine pošaljite upit na e-mail Odreda naveden na dnu poziva.

Ovim putem se pozivaju svi zainteresirani članovi da se najkasnije do 12.04.2019. god. (petak) prijave svojim voditeljima i uplate pola participacije. Prijave nakon navedenog roka neće biti moguće, a ako slučajno organizator i dozvoli onda će biti po nešto većoj cijeni.

Svi sudionici dužni su ponijeti osobnu opremu za dva dana (rezervna odjeća i obuća, izviđačka uniforma i marama (tko ima), izviđačka knjižica, zdravstvena iskaznica, vreća za spavanje, kabanica, izv. bilježnica, voda, špaga od 1 m, …).

Spavanje je organizirano u našim šatorima na zračnim madracima ili krevetima na travnatom terenu. Ukoliko ne posjedujete vreću za spavanje javite nam pa ćemo Vam je probati osigurati.

Mjesto i vrijeme sastanka za polazak te vrijeme povratka doznat će te najkasnije tjedan dana prije polaska.

U vezi akcije roditelji i članovi mogu dobiti sve dodatne obavijesti kod svojih voditelja ili na e-mail info@oi-sirius.hr.

Bookmark the permalink.

Odgovori