Izlet na Čakovečke bazene

DRAGI IZVIĐAČI I RODITELJI!

Odred izviđača “SIRIUS” organizira jednodnevni izlet na Čakovečke bazene za sve članove Odreda ( poletarci, izviđači, brđani ). Izlet će se održati 25.02.2017. godine (subota).

Cijena izleta je 45 kn za članove Odreda koji dolaze vlakom iz Varaždina. Članovi koji dolaze vlakom iz Varaždina izlet mogu uplatiti na sljedećem sastanku ili na dan polaska.
OKUPLJANJE: 25.02.2017. u 09:45 na Željezničkoj stanici u Varaždinu.
POVRATAK: oko 17:40 h na Željezničku stanicu u Varaždinu.

Cijena izleta je 35 kn za članove Odreda iz Čakovca (družina Pozoj). Članovi družine izlet mogu uplatiti na sljedećem sastanku ili na dan polaska.
OKUPLJANJE: 25.02.2017. u 10:20 ispred III. Osnovne škole u Čakovcu.
POVRATAK: oko 17:00 h na ispred III. Osnovne škole u Čakovcu.

OPREMA i OSTALE NAPOMENE:  Sudionici izleta obvezni su na izlet ponijeti  izviđačku uniformu, zdravstvenu iskaznicu, izviđačku iskaznicu (tko ima), kupaći kostim, ručnik, sušilo za kosu , gel za tuširanje ili šampon, kabanicu u slučaju kiše i ZIMSKU KAPU. Sudionici izleta dužni su si osigurati hranu za jedan obrok (ručak). Doručkovati prije izleta. Za sve dodatne informacije upitati predvodnika.

UZ IZVIĐAČKI POZDRAV
UPRAVA ODREDA

Skupština 2017

Skupština

Skupština

U subotu, 11. veljače, u prostorijama Centra za mlade u Varaždinu održana je redovna, 30. po redu Skupština Odreda izviđača “Sirius”. Skupštini su prisustvovala 52 člana Odreda i gosti pred kojima su podnesena i prihvaćena izvješća za prošlu te planovi za ovu godinu. Novopečeni poletarci i izviđači dali su Obećanje poletaraca odnosno Zavjet izviđača, čime su postali punopravni članovi naše zajednice, dok su onim “starijim” uručena priznanja za postignuća u prošloj godini ili dugogodišnjem radu 🙂

Na Skupštini je održana i prezentacija Smotre SIH-a koja će se održati u Kamanju od 24.07.-02.08.2017.

Pogledaj galeriju