Druženje u Dravskoj park šumi

Veselo društvo

Veselo društvo

U subotu, 17. lipnja organizirali smo druženje članova Odreda te njihovih obitelji u Dravskoj park šumi u Varaždinu. U opuštenoj atmosferi streličarske livade, izviđači su digli šatore radi rutinske kontrole u sklopu priprema za Smotru, te asistirali roštilj majstorima u pripremi hrane (roštilj je bio odličan, a kolači fantastičan desert). Našlo se vremena i za razbibrigu, poput gađanje mete lukom i strijelom te sve popularnijeg “Kekez ball”-a

Pogledaj galeriju

Druženje u Dravskoj park šumi

Na Dravskoj livadi

Odred izviđača “SIRIUS” organizira poludnevno druženje članova Odreda te njihovih obitelji u Dravskoj park šumi u Varaždinu. Druženje će se održati povodom završetka školske godine i to dana 17.06.2017. (subota). Potrebno je doći u 10 sati kod pješačkog mosta na Dravi. Samo druženje će se odvijati na streličarskoj livadi pored ribičke kuće. Svrha druženja je pokazati članovima obitelji što radimo na izviđačkim sastancima, izletima i akcijama. Za sve članove Odreda i članove njihove obitelji druženje je besplatno te je potrebno donijeti samo dobru volju.

Odred izviđača „SIRIUS“ organizira hranu i piće za sve sudionike.

Ukoliko netko ne zna doći do mjesta okupljanja ili ima bilo kakvih pitanja može se slobodno javiti na mail adresu info@oi-sirius.hr , putem odredske facebook stranice ili na broj telefona 099/678-85-40 (Miroslav). Također Vas molimo da radi lakše organizacije ovog druženja javite na gore navedene kontakte koliko Vas iz pojedine obitelji dolazi. Javiti bi trebalo do 17.06.2017. (četvrtak).

DIV-DION 2017

Omiš

Omiš

Protekli vikend dvije ekipe Odreda izviđača “SIRIUS” (mlađa i starija) sudjelovale su na Državnom izviđačkom višeboju (DIV) i Državnom izviđačkom orijentacijskom natjecanju (DION) na Kreševom Brdu u dijelu Dalmatinske Zagore iznad Omiša.
Ekipa Jazavci ostvarila je 9. mjesto u ukupnom poretku DIV-a dok je ekipa Žoulji bila 8. na DION-u u dosta jakoj konkurenciji ekipa iz cijele Hrvatske. Nakon teške staze i dvodnevnog natjecanja u izviđačkim disciplinama članovi ekipa su zasluženo posjetili Omiš kako bi se malo odmorili i krenuli u nove avanture

Pogledaj galeriju