Dvodnevni izlet na Dravu

Odred izviđača “SIRIUS” organizira povodom završetka školske godine dvodnevni izlet u Dravsku park šumu. Izlet će se održati od 9.6. do 10.6.2018. god. Na izletu će biti organizirano spavanje u šatorima.

U nedjelju 10.6.2018. god. pozivaju se i svi roditelji te braća i sestre naših članova da nam se pridruže na nedjeljnom roštilju. Svrha druženja je pokazati članovima obitelji što radimo na izviđačkim sastancima, izletima i akcijama. Za sve članove Odreda i članove njihove obitelji druženje je besplatno te je potrebno donijeti samo dobru volju. Odred izviđača „SIRIUS“ organizira hranu i piće za nedjeljni roštilj za sve sudionike.

Mjesta i vremena okupljanja za polazak na dvodnevni izlet:

Čakovec – željeznička stanica u 8,20 sati

(vlak kreće pola sata kasnije ali moramo prije kupiti karte)

Varaždin – 2. Osnovna škola u 9,20 sati

Varaždin – 5. Osnovna škola u 9,40 sati

Mjesto vrijeme okupljanja za nedjeljno obiteljsko druženje:

Varaždin – pješački most na Dravi koji vodi prema kupalištu na „Špici“ u 11,30 sati. Samo druženje će se odvijati na streličarskoj livadi pored ribičke kuće.

Potrebna oprema za članove koji idu na dvodnevni izlet: vreća za spavanje, izviđačka majica i marama (tko ima), izviđačka uniforma (tko ima), izviđačka bilježnica i olovka, sendviči ili konzerve za doručak i ručak u subotu. Sva ostala prehrana je osigurana (večera u subotu, doručak i ručak u nedjelju).

Ukoliko netko ne zna doći do mjesta okupljanja ili ima bilo kakvih pitanja može se slobodno javiti na mail adresu info@oi-sirius.hr , putem odredske facebook stranice ili na broj telefona 099/678-85-40 (Miroslav). Također Vas molimo da radi lakše organizacije ovog druženja javite na gore navedene kontakte koliko Vas u nedjelju iz pojedine obitelji dolazi. Javiti bi trebalo do 08.06.2018. (petak).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.