Izlet Bedekovićeve grabe

Odred izviđača “Sirius” 13-14.06.2015. god. (subota i nedjelja) organizira dvodnevni izlet u prirodu kraj sela Zasadbreg, u blizini Bedekovićevih graba (Međimurska županija).

Sastanak za izviđače iz Varaždina je u 9:30 na željezničkom kolodvoru u Varaždinu odakle se putuje za Čakovec, gdje se sastaje s družinom “Pozoj”. Družina “Pozoj” dočekuje varaždinske izviđače u 10:15 ispred III. OŠ Čakovec, odakle se zajedno pješice nastavlja prema zaštićenom krajoliku Bedekovićeve grabe.

Povratak je u nedjelju u 16:25 (III. OŠ Čakovec), odnosno u 17:05 (željeznički kolodvor Varaždin).

Cijena izleta je 30 kn, a potrebno ju je uplatiti svojem predvodniku na jednom od slijedećih patrolnih ili jatnih sastanaka, najkasnije do 12.06.2015. god.

Sa sobom treba obavezno ponijeti slijedeću osobnu opremu: izviđačka uniforma s maramom, crvena odredska majica (tko ima), ruksak, vreća za spavanje, izviđačka bilježnica i olovka, pribor za osobnu higijenu (četkica za zube, pasta, ručnik), baterijska svjetiljka, kapa, minimalno 1 l vode, sendvič za put, suha hrana za doručak u nedjelju, zdjelica/porcija, pribor za jelo, te prikladna obuća i odjeća.

NAPOMENE: Ručak i večeru pripremamo sami, stoga sa sobom treba ponijeti samo sendvič za put i suhu hranu za drugi dan (konzerva ili sl.). Spavanje je organizirano u šatorima na madracima na napuhavanje pa je potrebno uzeti vreću za spavanje.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.