Dvodnevni izlet na Belecgrad

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Planinarska kuća “Belecgrad”

Odred izviđača “SIRIUS” organizira dvodnevni izlet na Belecgrad (dio Ivanščice). Izlet će se održati od 25.04-26.04.2015. godine (subota i nedjelja). Više o samom mjestu izleta možete vidjeti na (http://www.belecgrad.com).

Na izletu će se obrađivati redovan izviđački program listova za izviđače te program letova za poletarce (putni znakovi, čvorovi, signalizacija, izrada zaklona od šatorskih krila, razne igre, …).

Participacija za izlet je 80 kn, a plativa je u dvije rate. Prvu ratu u iznosu od 40 kn kojom se prijavljujete za sudjelovanje na izletu trebalo bi platiti na jednom od slijedećih izviđačkih sastanaka, a najkasnije do 20.04., kako bi znali točan broj sudionika zbog organizacije prijevoza. Drugu ratu u iznosu od 40 kn možete platiti na dan polaska na izlet. U cijenu izleta uključen je prijevoz autobusom od Varaždina do Beleca i natrag, troškovi noćenja u planinarskom domu Belecgrad te troškovi programa.

Sudionici izleta dužni su ponijeti hranu za dva dana (sendviči, voda ili sokovi, konzerve…), mali ruksak, kabanicu ili šatorsko krilo, vreću za spavanje, špagu od 1 m, izv. bilježnicu i olovku, papuče, izv. uniformu (tko ima) te ostalu prikladnu odjeću i obuću.

Mjesto sastanka za polazak iz Čakovca je 7:45 ispred III.OŠ Čakovec8:00 ispred odredskih prostorija na V.OŠ Varaždin dana 25.04.2015. (autobus kreće nešto kasnije). Vrijeme povratka je 26.04.2015. oko 18,00 sati, također ispred odredskih prostorija u Varaždinu, te 18:15 u Čakovcu.

U vezi izleta roditelji i članovi mogu dobiti sve potrebne obavijesti kod svojih predvodnika.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.