Odred izviđača „SIRIUS” uključuje se u Nacionalnu kampanju Saveza izviđača Hrvatske „HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove“

Odred izviđača „SIRIUS” uključuje se u Nacionalnu kampanju Saveza izviđača Hrvatske „HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove“ namijenjenu djeci iz potresom pogođenih područja.

Cilj kampanje je donacijama građana i tvrtki prikupiti isključivo nove: igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru te ih osobno uručiti djeci i mladima u potresom pogođenim područjima.

Organizatori kampanje su Savez izviđača Hrvatske, Zaklada izviđačkog prijateljstva i agencija HEARTH, a kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Izviđačke udruge širom Hrvatske, ali i brojni drugi partneri kampanje, u svojim prostorijama organizirali su lokalne HAPPYCENTRE u koje građani mogu donijeti nove igračke i drugu opremu za djecu. Prikupljene donacije izviđači će osobno odnijeti djeci u potresom pogođena područja.

I Odred izviđača „SIRIUS” III. Družina izviđača POZOJ Čakovec postaje HAPPYCENTAR te ovom prilikom pozivamo građane da nam se pridruže u kampanji i pomoći djeci iz potresom pogođenih područja donacijom novih igračaka i druge opreme za djecu.

Nove igračke i drugu opremu za djecu građani mogu donijeti u

Čakovec:
=================
Aleksandra Schulteissa 19
ulaz iz :Ul. Josipa Kozarca,
prostorija 28

Radno vrijeme :
Ponedeljak 17:00 – 20:00
Srijeda : 17:00 – 20:00
Subota : 11:00 – 13:00

Kontakt osobe za happycentar i ev. dostavu van vremena :
Tomislav Marić : 091/611-6915
Roko Rameša : 098/983-0382
—————————————

Varaždin:
=================
Graberje 33
Prizemlje, prostorija dežurnog

Radno vrijeme:
Četvrtak: 18:30 – 20:00
Petak: 18:30 – 20:00
Subota: 10:30 – 12:30

—————————————

Više o samoj kampanji te načinima uključivanja možete saznati na službenoj web stranici kampanje na www.happycentar.com.

HAPPYCENTAR – platforma za prikupljanje novih igračaka djeci iz potresom pogođenih područja
Bookmark the permalink.

Odgovori