14. Zborovanje Saveza izviđača Hrvatske

Savez izviđača Hrvatske organizira 14. Zborovanje Saveza izviđača Hrvatske koje će se održati u Rijeci (izvršni organizator je “Savez izviđača Rijeke”) u vremenskom periodu od 16.05.-17.05.2020. (subota i nedjelja). Na zborovanju će kao i proteklih godina sudjelovati i članovi našeg Odreda. Samo Zborovanje okupit će više od tisuću izviđača iz cijele Hrvatske, a tijekom dva dana bit će organizirani mnogi zanimljivi sadržaji za najmlađe članove te za one nešto starije (Državna izviđačka olimpijada, sportska i izviđačkanatjecanja, radionice i dr.).

Subvencionirana participacija za odlazak na Zborovanje za članove Odreda izviđača „Sirius“ je 200 kn. Način plaćanja je takav da se najmanje 50 kn uplaćuje na žiro račun Odreda izviđača „SIRIUS“, IBAN: HR3225030071100011644 uz napomenu „Zborovanje 2020 – ime djeteta“ najkasnije do 28.02.2020. god. što se smatra prijavom, a preostalih 150 kn uplaćuje se također na žiro račun Odreda do 05.05.2020. Moguće su uplate i u cijelosti do 28.02.2020. god. S obzirom da smo ograničeni kapacitetom autobusa prijave se zaprimaju do popunjenja istog. U participaciju je uključen prijevoz iznajmljenim autobusom od Čakovca i Varaždina do Rijeke i natrag, prehrana za oba dana (od ručka u subotu do ručka u nedjelju) te troškovi programa. Participacija je snižena jer dio troškova putovanja sufinancira naš Odred putem projekata i članarine.

Ovim putem se pozivaju svi zainteresirani članovi da se najkasnije do 28.02.2020. god. (petak) prijave svojim voditeljima i uplate dio participacije kako je gore navedeno. Prijave nakon navedenog roka biti će moguće samo ako organizator dozvoli ali će sigurno biti po nešto većoj cijeni.

Svi sudionici dužni su ponijeti osobnu opremu za dva dana (rezervna odjeća i obuća, izviđačka uniforma i marama (tko ima), izviđačka knjižica, zdravstvena iskaznica, vreća za spavanje, kabanica, izv. bilježnica, voda, špaga od 1 m, …).

Spavanje je organizirano u čvrstom objektu (dvorana) na zračnim madracima ili krevetima. Ukoliko ne posjedujete vreću za spavanje javite nam pa ćemo Vam je probati osigurati.

Mjesto i vrijeme sastanka za polazak te vrijeme povratka doznat će te najkasnije tjedan dana prije polaska.

U vezi akcije roditelji i članovi mogu dobiti sve dodatne obavijesti kod svojih voditelja ili na e-mail info@oi-sirius.hr.

Bookmark the permalink.

Odgovori