Dvodnevni izlet u šumu Topolje

Odred izviđača „SIRIUS“ organizira povodom završetka školske godine dvodnevni izlet u šumu Topolje između Slakovca i Ksajpe u Međimurju. Izlet će se održati od 15.06. do 16.06.2019. Na izletu će biti organizirano spavanje u šatorima.

U nedjelju 16.06.2019. god. pozivaju se i svi roditelji te braća i sestre naših članova da nam se pridruže na nedjeljnom roštilju. Svrha druženja je pokazati članovima obitelji što radimo na izviđačkim sastancima, izletima i akcijama. Za sve članove Odreda i članove njihove obitelji druženje je besplatno te je potrebno donijeti samo dobru volju. Odred izviđača „SIRIUS“ organizira hranu i piće za nedjeljni roštilj za sve sudionike.

Mjesta i vremena okupljanja za polazak na dvodnevni izlet:

Varaždin – Željeznička stanica Varaždin u 10:00

(vlak kreće malo kasnije ali moramo prije kupiti karte)

Čakovec – III. OŠ u 10:30

Mjesto i vrijeme okupljanja za nedjeljno obiteljsko druženje (za članove obitelji te izviđače koji ne mogu ići na dva dana):

Ulaz u šumu na cesti (makadamu) koji spaja Ksajpu i Slakovec u 11:30 sati.

Upute za dolazak iz Čakovca: Krečući se iz pravca Čakovca u Šenkovcu prije cestovnog mosta preko kanala “Lateralac” skrećete lijevo, te pratite cestu uz kanal sve do Ksajpe. U Ksajpi nastavljate dolazite na do raskršća na kojem nastavljate ravno prema šumarku kroz kojeg vodi makadam. Nastavljate po makadamu koji Vas vodi na most preko nasipa/kanala nakon čega s lijeve strane nakon voćnjaka počinje šuma. Vozite se dok na cesti uz šumu ne ugledate ekipu zaduženu za doček, gdje uz stazu u šumi parkirate i svi zajedno dolazite do terena.

Povratak je indivudualno sa roditeljima ili u:

16:00 kod III. OŠ Čakovec

16:50 na Željezničkoj stanici Varaždin

Potrebna oprema za članove koji idu na dvodnevni izlet: vreća za spavanje, izviđačka majica i marama (tko ima), izviđačka uniforma (tko ima), izviđačka bilježnica i olovka, voda, sendviči ili konzerve za ručak u subotu te doručak u nedjelju. Sva ostala prehrana je osigurana (večera u subotu, ručak u nedjelju).

Ukoliko netko ne zna doći do mjesta okupljanja ili ima bilo kakvih pitanja može se slobodno javiti na mail adresu info@oi-sirius.hr , putem odredske facebook stranice ili na broj telefona 098/473-806 (Tomislav). Također Vas molimo da radi lakše organizacije ovog druženja javite na gore navedene kontakte koliko Vas u nedjelju iz pojedine obitelji dolazi. Javiti bi trebalo do 14.06.2019. (petak).

Bookmark the permalink.

Odgovori