Logožarec

Odred izviđača “Sirius” Varaždin 21-22.05.2016. god. (subota i nedjelja) organizira dvodnevni izlet u prirodu u šumu/livadu Logožarec, u blizini sela Zasadbreg (Međimurska županija). Okupljanje za izviđače iz Varaždina je u 6:20 na željezničkom kolodvoru u Varaždinu odakle se putuje za Čakovec, gdje se sastaju sa izviđačima iz Čakovca.

Okupljanje za izviđače iz Čakovca je u 7:15 ispred III. OŠ Čakovec gdje će dočekati varaždinske izviđače. Dalje zajedno pješice nastavljaju prema Logožarcu.

Povratak je u nedjelju do 17:20 (III. OŠ Čakovec), odnosno u 18:00 (željeznički kolodvor Varaždin). Cijena izleta je 40 kn, a potrebno ju je uplatiti na jednom od slijedećih patrolnih/ jatnih sastanaka, najkasnije do 20.05.2016.

Sa sobom treba obavezno ponijeti slijedeću osobnu opremu: izviđačka uniforma, crvena odredska majica (tko ima), ruksak, vreća za spavanje, izviđačka bilježnica i olovka, pribor za osobnu higijenu (četkica za zube, pasta, ručnik), baterijska svjetiljka, kapa, minimalno 1 l vode, sendvič za put, suha hrana za doručak i ručak u nedjelju, zdjelica/porcija, pribor za jelo, te prikladna obuća i odjeća.

NAPOMENE:

  • Ručak i večeru u subotu pripremamo sami, stoga sa sobom treba ponijeti samo sendvič za put i suhu hranu za nedjelju (konzerva ili sl.).

  • Spavanje je organizirano u šatorima na madracima na napuhavanje pa je potrebno uzeti vreću za spavanje.

Bookmark the permalink.

Odgovori